Ασφάλεια & Παιδί

Είναι αυτονόητη η παροχή ενός ασφαλούς και ήρεμου οικογενειακού περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει κάτι πολύ περισσότερο από ένα ζεστό κρεβάτι.

Όταν ένα παιδί μεγαλώνει σε ένα ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον σκέφτεται ελεύθερα, εκφράζεται ελεύθερα και πράττει ελεύθερα.

Η τοξικότητα ενός περιβάλλοντος είναι πολλές φορές η βάση των προβλημάτων που συναντά κανείς μέσα σε αυτό όπως:

Παιδική Κακοποιήση

Παιδική κακοποίηση είναι η σωματική, η σεξουαλική, η συναισθηματική μεταχείριση, ή η παραμέληση ενός παιδιού. Μάστιγα του σήμερα που κρατά ακόμα τα στόματα των ανθρώπων κλειστά.

Φαινόμενο που δυστυχώς υπάρχει, καθώς γεγονότα που βγαίνουν συνεχώς στην δημοσιότητα μας το υπενθυμίζουν με τον πιο δύσκολο τρόπο.

Ενδείξεις ότι συμβαίνει οποιασδήποτε μορφής κακοποίησης υπάρχουν.

Η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς ενός παιδιού είναι σημείο αναφοράς.

Η L.A. TSCM, με γνώμονα την ευαισθησία τέτοιων ζητημάτων μπορεί να δώσει λύσεις.

Έχετε υποψίες?

Μιλήστε μας!

Παιδί & Ναρκωτικά

Η μάστιγα των ναρκωτικών αποκτά διαστάσεις επιδημίας στους και νέους και εφήβους και στη χώρα μας. Η χρήση τους, με μέσο όρο ηλικίας πρώτης χρήσης τα 14 έτη!

Αιτίες πολλές! Η καθημερινότητα μας ανάμεσα σε ανθρώπους εθισμένους, όπου ανεξέλεγκτα στον δρόμο γίνεται ένα δούναι και λαβείν. Μια καθημερινότητα που σιγά σιγά συνηθίσαμε να βιώνουμε . ΟΙ ναρκομανείς και οι έμποροι περνάνε αδιάφορα μπροστά μας. Στους ίδιους δρόμους με εμάς στην ίδια καθημερινότητα παίρνουν μαζί τους παιδιά διψασμένα για ανεξαρτησία και πειραματισμό.

Κοινωνική απάθεια

Ο μιμητισμός των παιδιών?

Η κοινωνική συναναστροφή με συνομηλίκους για την δήθεν μαγκιά? Δε θέλει και πολύ!

Έχετε υποψίες και θέλετε να προστατέψετε το ανήλικο παιδί σας από τα ναρκωτικά ?

Παιδί & Internet

Η ηλεκτρονική παιδεία του σύγχρονου παιδιού ξεκινά από το πρώτο του κλικ στον μαγικό γι αυτά κόσμο του Internet.

Οι γονείς οφείλουν και έχουν το δικαίωμα μας πλήρους εικόνας των δραστηριοτήτων των παιδιών τους στο διαδίκτυο. Των επαφών-συναναστροφών τους καθώς και των πιθανών κινδύνων που δημιουργούνται σε ένα απρόσωπο ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Τα παιδιά μας θα πρέπει να αναπτύσσονται σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, όπου όλοι μικροί και μεγάλοι θα πρέπει να προστατεύουν τον εαυτό τους.

Η L.A. TSCM, έχει τον τρόπο και τα όπλα για να σας βοηθήσει να προστατέψετε τα παιδιά σας από τον διαδικτυακό εκφοβισμό, από την σεξουαλική παρενόχληση, από υποκλοπή πληροφοριών αλλά και από ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Μιλήστε μας!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε Προσφορά

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου

Αποδέχομαι τους Όρους & Προυποθέσεις